Nybo
Nykvarns kommun

Nyhetsarkiv- äldre nyheter

 • 2019-02-05
  Anläggningsarbetare sökes.
  Vi söker nu en ny medarbetare till vårt team. Vill du också bli en del i gruppen? Läs mer om tjänsten under rubriken Lediga jobb.öppnas i nytt fönster
  Läs mer
 • 2019-01-24
  Julen varar än till påska
  Vid det här laget var det tänkt att julen skulle vara över i Nykvarn, och granarna vara bortplockade. Men som några av er kanske har noterat står vissa granar fortfarande kvar – och det är vädrets fel. När det töade rann nämligen smältvatten ner i julgransfötterna och när det sedan blev kallgrader frös granarna helt enkelt fast. Men så länge som till ”påska” behöver vi inte vänta, så snart det blir mildväder igen kan granarna förhoppningsvis plockas bort. 
  Läs mer
 • 2019-01-18
  Spolning på gång
  Förra veckan efterlystes lägre temperaturer av oss som längtar efter att åka skridskor. Och nu är kylan här. Därmed har Nybos parkavdelning börjat spola kommunens isbanor som förhoppningsvis ger bra glid inom kort.
  Läs mer
 • 2019-01-17
  Information kring väderläge och halka
  Då väderläget i Stockholms län jus nu är mycket svårt med pendlande temperaturer. Frostgrader och blötsnö på samma gång så påverkas även väglaget.
  Just nu är vägbanor och gångbanor mycket hala. Insatser pågår inom hela Nykvarns kommun med alla tillgängliga resurser. Vi beräknar komma till ett normalläge inom kort.
  Vi uppmanar till försiktighet och att hålla avstånden i trafiken samt gående trafikanter rekommenderas att komplettera med halkutrustning såsom broddar och stavar.
  Läs mer
 • 2019-01-09
  I väntan på skridskor och kyla

  Nu är vi många som längtar efter att skridskosäsongen ska dra igång. Men än så länge saknas kylan. Det krävs nämligen att prognoserna visar på ihållande kallväder under en längre period, och att temperaturen är redigt på minussidan – och då inte bara nattetid. Först då kan gata/parkavdelning börja spola isarna så att de bli åkbara. Håll därför tummarna för att kung Bore levererar så snart som möjligt.
  Läs mer
 • 2019-01-09
  Din Julgran.
  Nykvarnsbostäder kan ta hand om din gran. Den 18/1 kommer vi och tar bort granarna vi har satt upp på våra områden, vill ni passa på att kasta ut er gran så lägg den vid granen vi har satt upp.
  God fortsättning önskar Nykvarnsbostäder

  Läs mer
 • 2018-12-13
  Dags för julstädning
  Nu är det snart dags för kommunens elever att ha jullov. Under ledigheten passar Nybos lokalvårdare på att se över skolornas lokaler lite extra – och storstädar enligt underhållsplaneringen.
  Läs mer
 • 2018-12-07
  Ljusfest på Lucia
  Traditionsenligt är det ljusfest i Nykvarn på Lucia, och så även i år.
  På eftermiddagen den 13 december tänds cirka 300 marschaller, utplacerade på en sträcka från rondellen vid motorvägen, via samhället och centrum, till den nya rondellen vid väg 509.
  Precis som tidigare år är det Nybo som sponsrar arrangemanget. 


  Läs mer
 • 2018-12-04
  Ny hyrespolicy
  Från och med 1 december har Nybo en ny hyrespolicy. Största nyheten är att man numera kan ställa sig i bostadskö redan som 16-åring, tidigare var det 18-år som gällde. Det har dessutom införts vissa lättnader när det gäller inkomstkrav. Läs den nya policyn i sin helhet här på Nybos hemsida. 
  Läs mer
 • 2018-12-03
  Granar på plats
  Nu är julen i antågande och traditionsenligt har granar placerats ut, tolv stycken i våra bostadsområden och tre större på allmän plats – samtliga med belysning som tänts nu inför första advent. Tilläggas bör att hyresgästerna på Järnavägen från och med denna säsong kan njuta av en egen gran i området.
  Läs mer
AB Nykvarnsbostäder, Mikael Wincklers väg 9, 155 30 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50, Fax: 08-552 402 66, E-post info@nykvarnsbostader.se