Nybo
Nykvarns kommun

Nyhetsarkiv- äldre nyheter

 • 2018-10-26
  Betala hyran med e-faktura
  Nu kan vi på Nybo erbjuda alla ett enklare sätt att betala hyran på, via e-faktura. Är du intresserad av att betala på detta sätt anmäler du det till din bank som i sin tur meddelar oss. Därefter kan vi lägga in det i vårt system och du får sedan en e-faktura till din internetbank.
  Läs mer
 • 2018-10-26
  Höstlov och storstädning
  Nu när det dags för eleverna att ha höstlov passar lokalvårdsavdelningen på att städa lite extra i skolorna. Förutom storstädning blir det dessutom extra golvvård på Turingeskolan. 
  Läs mer
 • 2018-10-19
  Storstädning i tvättstugan
  Inom kort är det dags för storstädning i våra gemensamma tvättstugor. Bland annat rengörs då väggar, dörrar, rör, fönster, tvättmedelsfack och golvbrunnar. Är du nyfiken på en mer detaljerad städbeskrivning kan du hitta information på vår hemsida under fliken Våra verksamheter och sedan vidare via Avdelning lokalvård och städpolicy.
  Läs mer
 • 2018-10-05
  Höstsysslor pågår
  Nu är det förberedelser inför kommande säsong som gäller för parkavdelningen i Nykvarn. Exempelvis har alla sommarblommor plockats in till vinterförvaring. Dessutom pågår så kallad siktröjning längs vägarna runt om i kommunen, det betyder att grenar och annan växtlighet – som kan skymma sikten när de senare tyngs ner av snö – rensas bort.
  Läs mer
 • 2018-09-27
  Jul- och sommarförberedelser
  Det dröjer ännu ett tag innan det är dags för traditionsenligt julfirande. Men redan nu monteras den nya julgransfoten på Järnavägen, på gräsmattan framför huset mellan portarna 5 och 7. Och de som redan längtar efter nästa sommars grillsäsong kan glädja sig åt att det kommer en ny grill till den befintliga grillplatsen på Norra Stationsgatan 14, samt att den mindre uteplatsen på Lundavägen 20 kommer att göras större – med en grill. Samtliga arbeten påbörjas under innom kort.
  Läs mer
 • 2018-09-13
  Passa på att kontakta oss
  Ni har väl inte missat att vi har utökat våra besöks- och telefontider? Exempelvis håller vi öppet sent på torsdagar, till klockan 19, för att underlätta för er som jobbar eller är upptagna med annat på dagarna.
  De utökade möjligheterna kommer senare att utvärderas – därför är det extra viktigt att ta tillfället i akt att ringa eller besöka oss på våra nya tider. 

  Läs mer
 • 2018-09-07
  Timvikarie på Lokalvården sökes
  Vi söker nu en ny medarbetare till vårt team. Vill du också bli en del i gruppen? Läs mer om tjänsten under rubriken Lediga jobb.öppnas i nytt fönster

  Läs mer
 • 2018-09-07
  Ljusare i skogsgläntan
  Det lilla skogspartiet mellan Åshöjdsvägen och Dahlbergsvägen har vuxit igen med sly och annan växtlighet. Men nu ska parkavdelningen se till att det gallras och rensas på platsen så att det blir ljust, snyggt och prydligt. Arbetet påbörjas inom kort.

  Läs mer
 • 2018-09-07
  Trapphusen målas om
  Nu ska trapphuset på Lundavägen 20 få ny färgsättning. Förberedelserna inför målningsarbetet är i full gång och de ljudabsorberande plattorna på varje våning är redan utbytta.

  Läs mer
 • 2018-08-31
  Dags för utökade telefon- och öppettider
  Från och med september blir det lättare att komma i kontakt med oss på Nybo. Både telefon- och öppettider utökas – bland annat med kvällsöppet på torsdagar. Du kan nu nå oss: mån 8–17, tis–ons 8–16, tor 8–19 och fre 8–15. PS) Du har väl inte missat att våra fastighetsskötare arbetar till kl. 18 på torsdagar? Det går alltså prima att boka tid för reparation av fel även då. 
  Läs mer
AB Nykvarnsbostäder, Mikael Wincklers väg 9, 155 30 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50, Fax: 08-552 402 66, E-post info@nykvarnsbostader.se