Nyhetsarkiv- äldre nyheter

 • 2019-05-24
  Begränsade öppettider
  Nu är det dags för röd dag mitt i veckan igen, denna gång handlar det om Kristi himmelsfärd som i år infaller torsdag den 30 maj. Då har kontoret stängt hela dagen, och onsdag den 29 maj stänger vi klockan 15. Under stängningstid hänvisar vi till journumret vid akuta ärenden. fredag den 31 maj arbetar vi på som vanligt igen med ordinarie öppettider.
  Läs mer
 • 2019-05-16
  Sommar i antågande
  I veckan påbörjade parkavdelningen säsongens gräsklippning, i alla fall på de platser där gräset vuxit sig extra frodigt. Ett annat tecken på att sommaren snart är här är att kommunens badplatser har setts över. Bland annat har vass tagits bort och stränderna krattats. Dessutom har dykare genomfört kontroller, och bryggorna börjar komma på plats. Dags för årets första dopp kanske?
  Läs mer
 • 2019-05-10
  Vårsysslor och nya björkar
  Nu pryds krukorna i våra bostadsområden av säsongens första blomster – penséer. Parkavdelningen jobbar även vidare med vårstädningen, samt planterar en del kompletterande buskar och träd. Bland annat har björkar återplanterats på baksidan av Gammeltorpsvägen 1, A–F. Inom kort väntar också den första gräsklippningen och en översyn av kommunens badplatser.
  Läs mer
 • 2019-04-27
  Helghälsningar från oss!
  Nu är det dags att sjunga in våren på riktigt, och njuta av valborgselden. Men stundande helg innebär även begränsade öppettider här hos oss. På Valborgsmässoafton har vi öppet fram till klockan 15, och den 1 maj har vi stängt hela dagen. Vid akuta ärenden hänvisar vi under tiden till vårt journummer. Vi på Nybo önskar er alla en trevlig valborg och en fin första maj!
  Läs mer
 • 2019-04-27
  Sanden får nytt liv
  Nu är det vår och så gott som all sand från vinterns halkbekämpning (i år cirka 800–1000 ton) har tagits bort från våra gator och vägar. Bra att veta i sammanhanget är att sanden inte går till spillo. Tvärtom. Allt som tas upp skickas vidare på deponi där sanden tvättas och renas, och därefter säljs på nytt.
  Läs mer
 • 2019-04-11
  Öppettider i påsk
  Skärtorsdag, 18 april, stänger Nybos kontor och växel klockan 15.00. Sedan har vi stängt över påskhelgen, långfredag till och med annan dag påsk. Vid akuta ärenden under denna tid hänvisar vi till jouren. Från och med tisdag den 23 april har vi öppet som vanligt igen.
  Läs mer
 • 2019-04-11
  Nya Nyboflaggor
  Inom kort ska nya flaggor – med Nybos logga – hissas i våra bostadsområden. Om allt går enligt planerna ska alla flaggor vara på plats innan det är dags för påskledighet.
  Läs mer
 • 2019-04-11
  Storstädning på gång
  Under loven brukar lokalvårdsavdelningen passa på att se över skollokalerna lite extra. Så även denna gång. Nu på påsklovet är det Turingeskolan och Lillhagsskolan som får storstädning. Utöver detta pågår även sopning av källare och vindar i vissa av Nybos bostadsområden
  Läs mer
 • 2019-04-08
  Dags för sandsopning
  Att sanden tas bort från våra vägar och gårdar är ett välkommet vårtecken, och nu är det dags. Vecka 15 påbörjas sandsopning i centrum, på Lundaparkeringen och övriga tågparkeringar. Därefter drar soptåget vidare till våra bostadsområden, verksamhetslokaler med mera. De stora vägarna tar vår entreprenör hand om i år. Allt planeras vara klart senast den 15 maj. OBS: Ni som hyr p-plats eller carport ansvarar som bekant själva för skottning och sopning. Men ett tips är att passa på att sopa ut sanden från era platser rätt omgående då vi kommer att påbörja just parkeringarna redan onsdagen den 10/4. 
  Läs mer
 • 2019-03-26
  EKONOMIASSISTENT/ADMINISTRATÖR SÖKES
  Vi söker nu en ny medarbetare till vårt team. Vill du också bli en del i gruppen? Läs mer om tjänsten under rubriken Lediga jobb.öppnas i nytt fönster
  Läs mer
AB Nykvarnsbostäder, Mikael Wincklers väg 9, 155 30 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50, Fax: 08-552 402 66, E-post info@nykvarnsbostader.se