Nybo
Nykvarns kommun

Anläggningsarbetare


Välkommen till vårt team! Vill du också bli en del i gruppen av 9 personer?

Du kommer då att tillhöra Tekniska enheten som ansvarar för drift och service av park, gata, vatten och avlopp.

Uppdragsgivare: Nykvarnsbostäder

Ort: Nykvarn

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning:
Vårt största gemensamma uppdrag är att utföra drift och underhåll av gator och vägar.

Dina arbetsuppgifter består av drift och underhåll av gator och vägar under hela året, både sommar- och vinterunderhåll samt drift och underhåll av VA-nät, vatten, avlopp och dagvatten.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har arbetat med dessa arbetsuppgifter, främst inom vatten och avlopp. B-körkort är också ett krav.

Det är meriterande om du har förarbevis för last- och grävmaskin samt erfarenhet eller kunskap inom gatuförvaltning.

Nykvarnsbostäder är tillsammans med kommunen och andra aktörer med och bygger och utvecklar Nykvarns kommun. Kommunen växer snabbt och där är vi en av kommunens viktigare aktörer som bidrar till att det finns bostäder, skolor, förskolor vägar, avlopp, mm. Vår värdegrund SARA ”service, ansvar, respekt, arbetsglädje” är med oss varje dag och vi ser samtidigt att du har god samarbetsförmåga, är flexibel, öppen och lyhörd.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Sista ansökningsdag: 30 november 2017.

I denna rekrytering har Nykvarnsbostäder valt att samarbeta med randstad och vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marielle Österholm på Randstad, tel 072-988 90 32.

Nykvarnsbostäder är ett kommunalt bostadsbolag med ca 550 hyreslägenheter, de sköter även drift och underhåll av verksamhetslokalerna i Nykvarns kommun.

Tekniska enheten ansvarar för drift och service av park, gata, vatten och avlopp åt kommunen och bolagets egna fastighetsbestånd. På Nykvarnsbostäder är vi idag 37 personer.

Vi vill ha friska och glada medarbetare så vi har bra förmåner med bl a rikskort, friskvårdbidrag, 1 h betald friskvård i veckan, företagshälsovård, 1 extra ledig dag/år, vaccinationer samt förmånsportal.


AB Nykvarnsbostäder, Mikael Wincklers väg 9, 155 30 Nykvarn, Tfn: 08-555 014 50, Fax: 08-552 402 66, E-post info@nykvarnsbostader.se